De Website
Bouw-boost

Gratis challenge voor wie op 1 week een solide website basis up & running wil hebben, zowel inhoudelijk als technisch

19-23 juni

Wil jij eindelijk actie ondernemen en samen een bom van een website neerzetten?

Dat kan allemaal met WordPress, Elementor, én de juiste begeleiding! Met zijn 40% is WordPress nog steeds het meest gebruikte platform ter wereld, en voor een goeie reden. Zeker in combinatie met Elementor page builder is het enorm gebruiksvriendelijk. Door middel van een handig drag-and-drop systeem kan je zeer visueel je pagina’s opbouwen en dus ook zelf gemakkelijk aanpassen. WordPress op zich is helemaal gratis en je kan er werkelijk alles mee realiseren waar je van droomt. Ik heb al tientallen websites voor klanten gebouwd in WordPress met Elementor en iedereen staat telkens versteld van het gebruiksgemak.

En met de beste wil van de wereld… Je wil zo graag die website online, maar er komt altijd wel iets tussen.

Herken je dit? Jij…

Schrijf je dan nu in voor de Website Bouw-Boost challenge en vat de koe bij de horens!

Op 1 week tijd heb je een solide basis klaar voor je website, zowel inhoudelijk als technisch
19-23 juni

Na de challenge:

Schrijf je in voor de GRATIS Website Bouw-Boost challenge en kick some ass!

Van 19 tot en met 23 juni

Hoe gaat dat praktisch?

Doel & doelgroep
De eye-catcher
Testimonials
Over mij
Live masterclass & techniek

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, founder van Virtual Fixer. Samen met mijn team van drie werk ik wekelijks aan het bouwen van websites, digitalisering & automatisering voor klanten. Daarnaast ben ik ook online course creator en doe ik af en toe nog eens de sporadische stage manage. Love all of it! In een vorig leven ben ik 6 jaar leerkracht informatica en muziek geweest en heb ik al menig cursussen gemaakt voor mijn leerlingen, nu ook een challenge voor JOU! Good luck 🙂

Schrijf je in voor de GRATIS Website Bouw-Boost en build your brand!

Maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni

Virtual Fixer – © all rights reserved