fbpx
Meteen naar de inhoud

Verlaag je werkdruk

Als ondernemer kom je dikwijls handen tekort en blijft er nog weinig tijd over om al je administratie te regelen. Ik ontzorg je van deze taken zodat je je weer helemaal kan focussen op wat echt belangrijk is voor jou.

Heb je geen groot budget om een fulltime personal assistant of secretaresse aan te nemen? Dan is dit de oplossing! Als je werkt met Virtual Fixer heb je geen hoge personeelskosten, bijhorende verzekeringen,…

Geen hoge personeelskosten

Enkel wanneer het nodig is

Heb je maandelijks iemand nodig? Of projectmatig? Je kan mij inhuren wanneer het nodig is en we bekijken samen de uren en het budget. Ook hierdoor spaar je kosten uit, ik werk enkel voor jou wanneer het nodig is.

Omdat ik vanop afstand hulp bied, heb je geen extra kosten: er is geen ruimte nodig, geen materiaal en ook geen vervoerskosten. Bovendien kan je mij daardoor steeds snel bereiken en is een virtuele meeting super handig.

Vanop afstand

Alleen maar voordelen dus! Ben je benieuwd wat ik allemaal te bieden heb? Raadpleeg dan zeker de FIXLIST.

Twijfel niet langer en contacteer mij vrijblijvend via mail, telefoon, Facebook, WhatsApp,… wat voor jou het beste werkt. Ik antwoord zo snel mogelijk op je vraag en we bekijken samen wanneer we een video-meeting kunnen inplannen.

Vraag vrijblijvend
een gesprek!

Telefoon

+32 497 31 63 63

E-mail

sofie@virtualfixer.be

virtual assistant

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden & het Cookiebeleid.