Online
Ondernemen
Ontrafeld

Abonneer je op dé podcast voor ondernemers die next level willen gaan met hun online business by Sofie Vranckx

Hey heeey, welkom bij Online Ondernemen Ontrafeld! 

Ik ben Sofie Vranckx van Virtual Fixer en mijn missie bestaat eruit om zoveel mogelijk startende ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid. Ik hou van all things technology en ik ga ervoor zorgen dat ook JIJ daar verliefd op wordt! 

Samen duiken we in de spannende wereld van online ondernemen en alles wat daarbij hoort. Van websites tot online cursussen, tot webshops, SEO, strategie, marketing funnels en ondernemen. Noem maar op. 

Gene zever, geen loze beloftes, maar puur waardevolle inzichten en praktische tips om jouw online business naar een hoger niveau te tillen. 

Stuur mij een berichtje op Instagram als je naar deze podcast luistert, dat vind ik top! En volg me zeker als je dat nog niet doet, ik deel er geregeld nuttige tips en inzichten: @virtualfixer 

Klaar om geld te verdienen terwijl je slaapt? LET’S GOOOO!

Check de laatste podcast afleveringen

Als eerste weten wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt? Abonneer je via je favoriete podcast app, of schrijf je in om elke nieuwe aflevering in je mailbox te ontvangen.

Volg je mij al op Instagram?

Ik deel hier wekelijks hele interessante tips die je kunnen helpen met jouw online zichtbaarheid. De moeite om te volgen!

My mood wanneer ik aan mijn li…
Ik ben maar een klein beetje e…
Wat wij vrouwen soms toch alle…
Er gebeurde onlangs een regelr…
Jij bent een ondernemer met ee…
Ladies and gentlemen, I presen…
How not to sell your online co…
Het is hoog tijd dat jij jezel…
I’m not gonna lie: een homepag…
Tutorial time! In deze 30 seco…