Wat vragen klanten?

virtual assistant

Lijst

Algemene administratie

Organisatorische support

Opmaak & beheer van documenten

Sales & marketing support

Boekhoudkundige ondersteuning

Databeheer

Heel fijn dat Sofie mijn verschillende to-do lijsten voor mijn projecten/klanten heeft kunnen centraliseren en structureren in 1 eenvoudige tool die mij direct overzicht geeft. Daarnaast heeft ze mij ook ontzorgd qua opvolging van admininstratie, dat geeft mij een gevoel van rust en zo kan ik echt groeien als bedrijf.

Camil Verheecke

Zaakvoerder Mille Marketing

Sofie maakte mijn website en webshop. Ze deed dat zo kundig, creatief, professioneel, nauwkeurig en met aandacht voor mijn wensen dat ik bij elke bespreking steeds enthousiaster werd. Wat ik in mijn hoofd had, maakte zij nog duizend maal beter. De samenwerking was top op alle vlakken, Sofie is echt een topvrouw!

Nathalie De Jongh

Schrijfcoach, auteur & verhalenbureau Kleine Keizerin

Ik heb altijd al planningsissues gehad. Waarbij ik veel goede ideeën had, maar eigenlijk vaak te weinig tot actie overging. Ik zat al een jaar met een YouTube concept in mijn hoofd en wou eens testen of de hulp van Sofie mij kon helpen om in actie te schieten. Na één meeting had ik al meteen mijn eerste filmdag ingepland en was mijn YouTube concept vertrokken. Soms heb je iemand nodig die structuur brengt in je ideeën, en dat is exact wat Sofie heeft gedaan. Topper!

Average Rob

Social media ruler & artiest

Virtual Fixer kon op geen beter moment voorbij komen. In geen tijd heeft ze een promotie campagne voor een nieuw project in elkaar gestoken. Ze is er in geslaagd om het idee in mijn hoofd te vertalen naar concreet materiaal! Ik ga in de toekomst zeker nog beroep doen op haar expertise!

Melina Gorrebeeck

Coach & psychotherapeut & zaakvoerder bij The Mind Academy

We werkten al meer dan een jaar samen met Sofie als freelancer. Nu onder haar nieuwe noemer "Virtual Fixer", die perfect bij haar past, gaan we zeker verder beroep doen op haar. Sofie is steeds correct, snel & accuraat geweest in haar werk en bovendien nog zeer aangenaam om mee samen te werken. Aanrader!

Jochem Peeters

Booking agent & artist- en event manager bij Kurious

Exact wat ik nodig had!! Iemand waar ik mijn noden kon aan uitleggen en iemand die met me meedacht om tot een op maat gemaakte oplossing te komen. Een oplossing waar ik ook in de toekomst nog veel plezier aan ga hebben! 👍👍👍

Miek Hermans

Zaakvoerder bij Strohm Records

Wat ben ik blij dat er mensen zoals Sofie bestaan!!! Het is de eerste keer dat ik beroep doe op een VA. Echt een verademing en last van mijn schouders als zelfstandige. Sofie heeft een deel van mijn to do lijst afgewerkt en in tussentijd heb ik foto’s kunnen afwerken voor een klant en zo mijn deadline gehaald! Ik blijf zeker beroep doen op Sofie voor al mijn taakjes waar ik de tijd niet voor vind en vaak geen zin in heb! Bedankt Sofie!

Leyla Hesna

Professionele fotografe

Sofie zorgde er voor dat mijn website www.butterflymoments.be in bijna een week helemaal klaar was. Ik ben ontzettend tevreden van de samenwerking en het resultaat. Sofie denkt mee, geeft duidelijk adviezen, zoekt naar oplossingen, neemt initiatief en heeft ook een fantastisch oog voor het design. Ze bleef alle aanpassingen doen tot ik helemaal tevreden was, en ik geef toe dat ik af en toe van gedachte veranderde maar zij toonde daar alle begrip voor. Sofie werkt ook ontzettend snel. Heel erg bedankt, Sofie, voor alles wat je gedaan hebt!

An De May

Zaakvoerster Butterfly Moments

Sofie heeft haar naam als Fixer alle eer aangedaan met mijn opdracht. Wat initieel een simpele opdracht leek "4 WordPress sites opkuisen en in orde zetten" bleek al snel een hele uitdaging. Maar Sofie houdt van een uitdaging en heeft haar er echt in vast gebeten en het op korte tijd tot een heel goed einde gebracht. Ik ben onder de indruk van haar technische kennis en gedrevenheid. Ik heb 2 belangrijk lessen geleerd... Het is super belangrijk om je plugins up-to-date te houden in WordPress en voor alles wat websites aangaat ga ik in de toekomst naar Sofie!

Vicky Korstanje

Virtual Assistant bij Team Viki

Gratis e-book
WordPress Must Have Plugins

Schrijf je hier in om het gratis e-book te downloaden.

  We sturen je geen spam. Je kan op elk moment uitschrijven.

  Gratis e-book:
  WordPress Must Have Plugins

  Schrijf je hier in om het gratis e-book te downloaden

   Ik zal je geen spam sturen. Je kan op elk moment uitschrijven.