fbpx
virtual assistant

WEETJES

Vijf belangrijke en confronterende vaststellingen omtrent websites anno 2022

De afgelopen jaren heb ik heel wat klanten ontzorgd en hen geholpen te optimaliseren. Ik heb ook heel wat websites onder de loep genomen. Hierbij kwamen mijn team en ik tot een aantal opvallende vaststellingen die waarschijnlijk voor velen heel herkenbaar en confronterend kunnen zijn.

1.

Niet alle bedrijven of services hebben de dag van vandaag een website. Dit terwijl een grote meerderheid nog steeds Google gebruikt om een business, service, contactgegevens of informatie op te zoeken.

2.

Websites zijn vaak verouderd. Ze laden traag, de look en de navigatie zijn niet meer up-to-date en sommige zijn niet “responsive” voor smartphones of tablets. Zo’n 60% van alle web-traffic gebeurt nochtans “mobile”.

3.

Wie met een externe webdesigner werkt, heeft doorgaans geduld nodig om aanpassingen te laten doorvoeren. Voor bepaalde projecten is die tijd er niet waardoor de workflow enorm kan vertragen of je je momentum mist.

4.

We verzamelen via onze website nauwelijks nog e-mailadressen of andere klantgegevens. Een website is dé uitgelezen plek om gegevens te verzamelen en deze voor je marketing te analyseren.

5.

Om een website te maken of deze zelf aan te passen, moet je je weg vinden in complexe dashboards, kunnen coderen of vaak pittige facturen betalen om deze te laten aanpassen. Hiervoor heel intuïtieve oplossingen.

Wanneer één - of meerdere - van deze zaken jou bekend in de oren klinkt dan wordt het tijd voor een nieuwe aanpak!

Wil jij graag op je eigen tempo een professionele website of webshop leren maken, aanpassen en onderhouden?
Wil je graag minder afhankelijk zijn van budget, timing, mogelijkheden,…? Ik kan jou daarbij begeleiden.

Download nu de GRATIS STARTERSGIDS en ga meteen aan de slag!

Met mijn gratis startersgids leer ik je een stevige basis van WordPress en Elementor – de beste page builder ter wereld – zodat je op 1 dag tijd opgestart bent met je eigen website.

In de startersgids

WordPress intro
Thema’s: waarvoor dient het + Astra Theme Installeren
Elementor: waarvoor dient het + installeren
Plugins: waarvoor dient het + belangrijke plugins installeren
Globale kleuren en lettertypes instellen
Je eerste pagina maken – een Coming Soon page

virtual assistant

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden & het Cookiebeleid.