fbpx
Meteen naar de inhoud

Handige apps

Efficiënt werken bespaart je zoveel tijd! Daarom geef ik hier een reeks handige apps en tips mee die je leven gemakkelijker zullen maken. Of je laat het gewoon door mij in orde brengen natuurlijk 😉

Notion

Nr. 1

NOTION

Creëer eenvoudig verschillende all-in-one workspaces voor je team en/of klanten. In Notion kan je werkelijk ALLES in: to-do lijsten, andere apps zoals Drive integreren, afbeeldingen/filmpjes toevoegen, tabellen maken, custom kalenders creëren, notities organisen,...

Spark email

Nr. 2

SPARK

Eens je met Spark Email gewerkt hebt vraag je je af waarom je voordien zo hebt liggen knoeien. Je kan onderling met je team of je klanten mails sharen & bespreken in de comment section zonder te forwarden of heen en weer te sturen. Zo blijft alles overzichtelijk, heerlijk.

Canva

Nr. 3

CANVA

Ken je de handige app Canva al? Creëer super snel en like a pro social media content, flyers, advertenties,... Met Canva Free kan je al heel wat doen maar als je echt uit je dak wil gaan dan raad ik zeker Canva Pro aan.

LastPass

Nr. 4

LASTPASS

Met LastPass worden al je wachtwoorden, adressen & bankgegevens (+ eventueel die van je klanten) veilig bewaard. Met de handige browser extensie kan je alles automatisch laten invullen en kan je kiezen met welk account je wil inloggen. Zaliggg!

Leyla Hesna

Nr. 5

LEYLA HESNA

De professionele mobile presets van fotografe Leyla Hesna maken je foto's 1000 keer mooier & unieker zonder dat ze aan kwaliteit verliezen. Op haar Instagram account 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝘁𝘀_𝗯𝘆_𝗹𝗲𝘆𝗹𝗮 kan je VOOR & NA foto's bekijken, echt ongelooflijk

Elementor

Nr. 6

ELEMENTOR

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een pro website met WordPress te maken. Met de super handige plug-in Elementor (Pro) kan je werkelijk alles creëren en het is volledig front-end based. Easy, mooi, classy & je behoudt alle functionaliteiten van WordPress zelf. I say GO!

Asana

Nr. 7

ASANA

Gebruik Asana als je geregeld taken moet delegeren binnen je team of met je klanten. Gedaan met 100 verschillende e-mails/berichten, alles staat centraal, je kan het indelen per klant/project, due-dates instellen, opdrachtgebonden communiceren, met de handige app is het onmogelijk om iets over het hoofd te zien.

PrintAlert

Nr. 8

PRINTALERT

Voor al je drukwerk moet je bij PrintAlert.be zijn! Ze leveren gratis in heel het land, het is altijd kwalitatief, ze geven super goed advies en de service is ook top. Aanrader!

Eversign

Nr. 9

EVERSIGN

Met eversign kan je snel en eenvoudig online documenten laten ondertekenen. Weg met de printer & de scanner + het is juridisch bindend. Ga je voor een gratis account dan kan je maandelijks 5 documenten verzenden of je kan upgraden voor meer. Je kan sowieso alles branden met je eigen logo dus dat is top!

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

virtual assistant

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden & het Cookiebeleid.